Fakülte Sekreterimiz Hatıra ŞENKON'un Ayrılışı

19/10/2022

Boğaziçi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 1992 yılından beri fakülte sekreterliği görevini sürdüren Sayın Hatıra ŞENKON Beyin yaş haddinden emekliliği nedeniyle, yerine görevi üstlenecek Mühendislik Fakültesinde uzun yıllardır görev yapan Sayın Şükrü ORDU ile Dekanlık toplantı odasında 17 .10.2022 Pazartesi günü saat 13:30'da sembolik bir devir teslim töreni yapıldı. Böylelikle Fakültemizde bir ilk daha yaşanarak idari personel ve Dekanımız Prof. Dr. Murat Önder'in katıldığı anlamlı bir törenle yönetimlerde bayrak yarışı ve yönetişim örneği sergilenmiş oldu.

Hatıra Bey Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans öğrencisi ve araştırma görevlisi olarak başladığı kariyerinde üniversite çapında katkıları, 40 yılı aşan akademik ve idari deneyimi ile Fakültenin kurumsal hafızasıdır. Hatıra Beyin öğrencilik yıllarından bugüne Fakültemize verdiği emek, üniversitenin yaşayan kültür varlığı olduğunu göstermiştir. Vefakar ve nazik kişiliği ile her daim ismine layık bir şekilde akıllarda güzel hatıralar bırakarak kalacağını içtenlik ile söylemek isteriz. Boğaziçi üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dekanlığı olarak Hatıra ŞENKON'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayatı boyunca tüm güzellikler ile yol alması dileğiyle...