Fikir Atölyesinde Çalıştırılmak Üzere Araştırma ve Projeler için Öğrencilerimizin Başvurularını Bekliyoruz

20 Ekim, 2022

Fakültemizin Değerli Öğrencileri

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı olarak sizlerin fikir ve görüşlerine önem verdiğimizi her daim dile getirmekteyiz. Bunun sözde kalmayıp uygulamada da örneklerini göstermenin çabası içindeyiz. Bu kapsamda başlatacağımız bir Dekanlık projesi olan “Fikir Atölyesi” araştırma ve görüş alışverişi çalışmalarında görev almak isteyen öğrencilerimizi seçmek istiyoruz. Beraber fakülte projeleri yürüterek, sorunları kaynağında tespit ederek çözüm bulmayı ve öğrenci isteklerini karşılamayı amaçlamaktayız. Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmak üzere görev almak ve ileride özgeçmişlerinizi zenginleştirecek gönüllü katkılarınızı değerlendirmek üzere ilgi duyan siz değerli öğrencilerimizi Dekanlığımıza bekleriz.

Başvurularınızı şahsen veya aşağıda belirtilen e-mail adresine yapabilirsiniz.

Lütfen başvurularınıza kısa bir özgeçmişinizi ekleyiniz.

Başvuruların çok olması durumunda  dosya üzerinden ve mülakatla öne eleme yapılacaktır.

İletişim:

Dekan Yönetici Asistanı:Betül Bıçakcı

E-posta:betul.bicakci@boun.edu.tr

Not: Part time çalışabilecek öğrencilerimize belirlenmiş bütçe ile saatlik ödeme yapılacaktır.

Başvuru Tarihi:20.10.2022/28.10.2022